top of page

Optimering & Økonomistyring

Effektivitet, forandring og innovation

Vi hjælper vores kunder med at definere, implementere og vedligeholde økonomistyringsmodeller, der understøtter strategien, styrker incitamentsstrukturen og skaber gennemsigtighed i aktiviteterne. 
 

Økonomistyringen er afgørende for, at beslutninger vedrørende investeringsalternativer, organisering af aktiviteter og valg af fremtidig kurs for virksomheden træffes på et oplyst grundlag. A-2 sikrer, at økonomistyringen understøtter netop dette uden at bidrage yderligere til overheadomkostningerne.
 
I A-2 har vi mange års erfaring med at hjælpe kunderne med alt fra styr på grundregistreringer over rapportering til indsigt i, hvad der driver indtægter og omkostninger. Vi kan også rådgive om valg og skalering af teknologiske løsninger.
 
A-2’s tilgang til optimering og økonomistyring
I A-2 betragter alle kunder som unikke med hver deres udgangspunkt, problemstillinger og behov. Derfor optimerer vi lige præcis der, hvor der hurtigst og mest effektivt kan realiseres gevinster i forhold til en styrket økonomistyringsproces, uanset om det er i rapportering, budgetproces eller i kraft af et nyt økonomisystem. 

Typiske A-2 ydelser og projekter

  • Design og implementering af økonomistyringsmodel

  • Budgetanalyser

  • Activity Based Costing 

  • Benchmarkanalyser

  • Design og implementering af KPI-modellre

  • Optimering og simplificering af budgetprocesser

Tais Aasbjerg Petersen.jpg

Kontaktperson

Tais Petersen

+45 29 17 30 99

tap@a-2.dk

Partner

bottom of page