top of page

FirstChairGroup (FCG)

A-2 er en del af First Chair Group

 

Nye muligheder for A-2. A-2 Danmark er blevet en del af First Chair Group. FCG består af selvstændige, veldrevne konsulentvirksomheder indenfor komplementære forretningsområder såsom bl.a. ledelse, PR, reklame, rekrutting og kommunikation.

 

Du kan se mere om FCG på www.firstchairgroup.dk. I A-2 har vi haft mange forskellige muligheder og tilbud igennem tiden, men vi var ikke i tvivl om, at First Chair Group er den rigtige udviklingsmulighed for os.

 

Vi forbliver A-2 med vores egen virksomhedskultur og ledelse, men bliver samtidig en del af en meget stærk gruppe af virksomheder, der supplerer os fantastisk og udgør et stort potentiale på mange forskellige måder. Hvis du er nysgerrig er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Du kan læse Børsens artikel om det nye samarbejde her

Som en del af FCG, er vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi.

En bred vifte af ydelser tilbydes i FCG's portefølje, herunder:
  • Strategisk rådgivning

  • Marketing & reklame

  • PR & kommunikation

  • Brugeroplevelse & digital udvikling

  • Rekruttering

  • Management consulting

  • Begivenheder og oplevelser

A-2

A-2 er en konsulentvirksomhed etableret i 2001. Vi har 80+ ansatte fordelt på vores kontorer i København, Fredericia og Oslo.

Hos A-2 har vi fokus på konsulentydelser til offentlige og private kunder indenfor IT-management, Udbud, Operational Management og Relationshåndtering.

A-2 er udvalgt SKI leverandør på aftalerne 17.11 Managementsupport og 02.15 IT-rådgivning samt på rammeaftale hos en række af vores store kunder.

HARBINGER

Gør din kernehistorie kendt. Harbinger er et PR-selskab i fuld service, der hjælper danske og internationale virksomheder med at skabe synlighed og dialog med stærke, relevante beskeder og kernehistorier. De arbejder strategisk med public relations, beskyttelse af interesser og skaber rammerne for hver klient til at opnå et positivt omdømme både på kort og lang sigt. Harbingers kunder er både store og mellemstore virksomheder, der er interesseret i at bruge PR til at gøre en forskel på det danske marked.

Besøg Harbinger på www.harbinger-pr.dk/

ENVISION

Envision er et af Danmarks største reklamebureauer med kunder i mange brancher, især inden for detail- og fødevaresektoren. Dybtgående forståelse af målgruppen afslører nøglen til markedssucces. Derfor investereres stærkt i kundeindsigt og markedsundersøgelser. Tværfaglig tilgang kombineret med viden, strategi og kreativitet.

 

Besøg Envision på www.envision.dk

UNIQUE HUMAN CAPITAL

Rekruttering af de dygtigste mennesker
I mere end 15 år har Unique Human Capital hjulpet danske og internationale virk-somheder med at rekruttere bestyrelses-medlemmer, topledere, ledere og højt specialiserede medarbejdere. Tilbyder også individuel karriererådgivning og er betroede rådgiver inden for: Executive Search, Search & Selection, Board Search, Assessment and Outplacement.

 

 

Besøg UHC på www.UHC.dk

GORM

UX, indhold og konvertering
GORM Agency er et digitalt bureau med speciale i UX, indhold og konvertering: De designer og koder digitale bruger-oplevelser, der vækster kunders forretning. De skaber meningsfuldt indhold, der sikrer relevans i grænsefladen mellem mærker, mennesker og teknologi. Samt optimerer og måler konverteringer på søgemaskiner, sociale medier og andre indholdsplatforme.

Kreativitet + teknologi = brand equity

Besøg Gorm på https://gorm.agency/

RODKJÆR EVENT

Design af oplevelser.

På Rodkjær Event designes unikke begivenheder og kreative dekorationer. Fra store firmaarrangementer til de mere intime oplevelsesarrangementer. Uanset omfanget skabes begivenheder professionelt, ærligt og dynamisk.

De er professionelle mennesker med humor og med kvalitet og indhold i tankerne. Ambitiøse på klients vegne, udfordrende og hjælper dem med at opnå resultater for deres organisationer.

Besøg Rodkjær Event på www.rodkjaer.dk/

fcg-full-neg.png

Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi!

a2.png

Strategisk rådgivning

envision-neg.png

Marketing & Reklame

gorm-neg.png

UX & Digital udvikling

harbinger-neg.png

PR & Kommunikation

unique-neg-re.png

Rekruttering af ledere og specialister

rodkjaer.png

Event design

bottom of page