top of page

Operationel transformation inden for asset management, finansiel, kommerciel og teknisk forvaltning

Ejendomsadministration

Baggrund

Situation

Virksomheden er et førende servicefirma inden for ejendomsbranchen. Virksomheden varetager fem forretningsområder herunder Property, Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition og Digital Accelerator.


Udfordring

Virksomheden er udfordret af interne omkostninger samt deres niveau af kundetilfredsheden. I relation til dette, ønsker virksomheden værktøjer til at øge antallet af kunder, rådgivning inden for omkostningsreduktion samt strukturerer, der vil sikre et mere værdiskabende samarbejde med kunderne.


Formål

A-2 har hjulpet virksomheden med en operationel transformation i tekniske, bæredygtige, finansielle og kommercielle forandringer. A-2 har haft en (PMO) rolle for at opnå transformation i hele værdikæden og dermed spillet en central rolle i forhold til at skabe sammenhæng mellem strategi og praksis.

Tilgang & Resultater

A-2 har fra start fungeret som rådgivningstjeneste og strategisk sparringspartner for topledelsen. Der blev etableret en ny platform at forhandle kontrakter fra, hvilket var med til at sikre en ny servicegrad kombineret med en omkostningsreduktion. A-2 rådgav virksomheden i forbindelse med deres operationelle transformation for at optimere rentabiliteten af forretningens operationelle procedurer. Derudover er det karakteristisk, at der har været en stor inddragelse af organisationen i hele processen.


Implementering af ny ledelsesstrukturer

A-2 har assisteret med styring og implementering af nye ledelsesstrukturer for at sikre den rette rette driftsservice på ejendommene fra både interne og eksterne serviceudbydere. Derudover har A-2 har benyttet forskellige driftsledelsesmetoder i hvert forretningsområde for at sikre agile implementeringer og medarbejdere, der har ændret deres tankegang til forretning først.


Etablering af risikostyring

A-2 etablerede risikostyringsprocesser omkring hvert forretningsområde. Dermed fik forretningen mindsket risici både i den daglige drift og i forbindelse med større ændringer.


A-2's omfattende projektstyringsrammeværktøj

Gennemførelsen af projektstyringsrammeværktøjet har muliggjort at samle +50 projekter under et program. Resultatet har været en optimering af rentabiliteten ved operationelle procedurer på +20%.

Velliv logo.PNG

Tais Aasbjerg Petersen

Tais Aasbjerg Petersen

+45 29173099

Jess Friis

Jess Friis

+45 24635935

bottom of page