Udbud & Indkøb

Vi bistår dig som kunde inden for udbud, indkøb samt strategisk og udførende contract management. Samtidig hjælper vi din virksomhed med optimering af salg til det offentlige.

Vi rådgiver om og varetager en bred vifte af opgaver i forbindelse med udbud og indkøb. Det gælder både i offentlige og private kunder. Vi bistår med udarbejdelse af indkøbsstrategier, kravspecifikationer og kontrakter samt gennemførelse af udbud og kontrakt- og leverandørstyring.

For at give dig som kunde den ønskede forretningsmæssige effekt og gevinst har vi særligt fokus på at understøtte værdiskabende anskaffelser. I den forbindelse har vi bl.a. stor erfaring med opbygning af udbudsprocesser og gennemførelse af kontrakt- og leverandørstyring, som understøtter komplekse anskaffelser og succesrige partnerskaber. 

A-2 hjalp os med en professionel og nytænkende udbudsproces for nye reklamebureauer. Deres markedsorienterede og let forståelige udbudsmateriale blev positivt modtaget i branchen.
Martin Dalsgaard Andersen, Marketingchef Danske Spil

Vores konsulenter inden for offentlige udbud har juridisk baggrund og stor erfaring i relation til Udbudsloven, Forsyningsvirksomhedsdirektivet, Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet samt SKI-rammeaftaler.

Vi kan hjælpe dig med gennemførelse af alle typer udbud – fra de traditionelle udbudsformer til udbud med forhandling og indgåelse af dynamiske indkøbssystemer.

Vi har en konceptuel tilgang til området, og vores rådgivning udføres på baggrund af gennemprøvede paradigmer, der kontinuerligt opdateres og forbedres.

Vi lægger en dyd i at være proaktive og løsningsorienterede – og vores assistance spænder fra kvalitetssikring til egentlig udarbejdelse af relevante udbudsdokumenter og evaluering.

Vores effektive processer understøtter overskuelighed og hensigtsmæssig inddragelse af relevante interessenter i alle dele af processen.

Typiske ydelser

Vi leverer specialiseret rådgivning inden for indkøb, udbud, contract management samt salg til det offentlige.

Udbud

Vi bistår bl.a. med udarbejdelse af udbudsstrategi, markedsdialog, udbudsmateriale, kravspecifikation, prækvalifikation, forhandling, evaluering og kontraktindgåelse.

Contract Management

Vi leverer rådgivning og bistand til bl.a. organisering, fastlæggelse af forpligtelser, kontrakt- og leverandørstyring samt ændrings- og risikostyring.

Procurement Excellence

Vi rådgiver bl.a. om kategorisering og styring, procurement leadership, governance, central og decentral styring, leverandørsamarbejdsmodeller og indkøbspolitikker.

Public Sales Excellence

Vi rådgiver og bistår med bl.a. strategisk salg til det offentlige, overvågning og screening af udbud, bid management, review og sikring af compliance.

Vores Cases

Se vores cases og find ud af, hvordan vi kan gøre det samme for dig.

Succesfulde kundehistorier

Oplev, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at opnå succes gennem vores rådgivning og løsninger inden for indkøb, udbud, contract management samt salg til det offentlige.

 

Få indblik i vores cases

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os og få en snak om mulighederne.

Ansvarlig:

Mikael Schwartz
Mobil: + 45 24820227
E-mail: msc@a-2.dk