Karriere

A-2 er en arbejdsplads, hvor alle indenfor professionelle rammer skal synes, at det er sjovt, motiverende og engagerende at gå på arbejde.

Vil du være en del af A-2?

Vi er et dedikeret og entusiastisk team, der fokuserer på at hjælpe og inspirere vores kunder til at opnå en bedre forretning. Vi trives med at være hos kunderne og har en udadvendt, energisk og selvstændig tilgang. Vi søger altid efter innovative, engagerede og professionelle kollegaer.

Se vores ledige stillinger

Vi tager ansvar for din udvikling

Vi har en stærk holdånd, og arbejder målrettet med din individuelle faglighed og udvikling.

Organisering og tilhørsforhold

A-2 har en flad organisation, som sikrer dig indflydelse, medbestemmelse og ansvar. Vi værdsætter mangfoldighed og fremmer en understøttende præstationskultur uden "Up or Out". Hos os er der plads til at være sig selv.

Klart fokus på den enkelte

Der er fokus på din karriere, og personlige udvikling. Udvalgte projekter med mesterlære, “on the job training” samt internt konsulentuddannelse.

Mentorordning

Med mentorordningen får du 1-til-1 sparring og læring mellem erfarne og mindre erfarne medarbejdere gennem samtaler og værdifulde råd.

Vil du arbejde med nogle af landets dygtigste management konsulenter?

Hos A-2 er vi stolte af vores høje faglighed og lever efter værdierne integritet, samarbejde og ydmyghed. Vores faglighed er vores fundament, og vi arbejder gennem en inddragende samarbejdskultur for at højne vores niveau og sikre kontinuerlig udvikling.  

Bliv en del af et stærkt team, hvor vi sammen stræber efter at levere resultater af højeste kvalitet. 

Se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning på e-mail hr@a-2.dk.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye innovative, engagerende og professionelle kollegaer.

Vil du arbejde med nogle af landets dygtigste management konsulenter?

Vil du gerne høre mere om, hvordan det er at arbejde hos os, så kan du, helt uforpligtende, blive ringet op af en af vores kollegaer og få en åben snak.