top of page

Konsulenter med stor erfaring indenfor strategiimplementering og optimering søges til management konsulenthus i vækst

Vi leder efter dig, der har erfaring med forretningsudvikling og rollen som managementkonsulent, og som på højt fagligt niveau har lyst til at arbejde med strategi, forretningstransformation og procesoptimering i A-2.

Jobsamtale

Vi har stort fokus på relationer og samarbejde med vores kunder, og er derfor også stolte af, for 3. år i træk at være kåret som det førende managementkonsulenthus blandt 17 huse, indenfor kategorien “Kundetilfredshed” i MyImage rapporten. Vi engagerer os helhjertet i vores kunders udfordringer og møder dem som dedikerede eksperter og rådgivere, der med faglig integritet og glimt i øjet udfordrer dem såvel som os selv.Fællesskab og Udvikling:

I A-2 er ansvaret stort, men du står ikke alene. Ledelsesstilen er uformel, og du indgår løbende i et tæt samarbejde med, og får sparring af, både partnere og kompetente og ambitiøse kolleger ligesom dig selv.


Hos os, får du muligheden for at udvikle din karriere yderligere som konsulent i en ambitiøs virksomhed, hvor du:

 • bliver en del af et hold, der styrker A-2’s position på markedet for strategi og forretningsudvikling

 • løser spændende og udfordrende opgaver, som er med til at gøre en forskel for vores kunder

 • indgår i forløb, hvor du får sparring og feedback fra fagligt kompetente kolleger

 • oplever, at der er god plads til både karriere og hjemmebane

 • har gode løn- og ansættelsesvilkårHvem leder vi efter?

Du sidder måske i en privat virksomhed eller offentlig organisation, og har erfaring fra et tidligere job i konsulentbranchen, eller har ageret som intern konsulent med reference til ledelsen. Du kan også være hos et andet management konsulenthus og have lyst til nye udfordringer eller en anden tilgang til consulting.


Du har værktøjskassen i orden og trives med at skaffe, lede og drive projekter indenfor strategi og optimering. Du finder energi i at bruge din erfaring i forskellige typer af organisationer og virksomheder.Hos os vil du passe godt ind hvis du:

 • kan formidle komplicerede problemstillinger præcist i tale, tekst og præsentationer, på dansk såvel som på engelsk

 • evner at facilitere fokuseret og i øjenhøjde så komplekse processer bliver til smidige samarbejder, hvor forventningerne løbende afstemmes

 • evner selvstændigt med personlig gennemslagskraft og integritet at begå dig i, samt håndtere et komplekst interessentlandskab

 • kan optræde ydmygt, men har kant og ved hvornår den kan bruges

 • har faglig indsigt i flere sektorer/brancher og gerne i forsyningssektoren eller sundhedssektoren

 • trives i kundedialogen og har øje for kundens behov og dermed også evner til at omsætte kundens behov til nye opgaver

 • bidrager til den gode stemning, så vi fastholder det kollegiale sammenhold i A-2Om os:

A-2 er en uafhængig managementkonsulentvirksomhed præget af faglighed, troværdighed, og sund fornuft. Vores værdier er Integritet, Samarbejde og Ydmyghed.  
Vi er ikke bange for at gå nye veje, og kunderne stoler på, at vi løser opgaver på et højt niveau.

Vi er efterspurgte som rådgivere både i det offentlige og private inden for et bredt udsnit af virksomheder og organisationer, men med et særligt fokus på forsynings- og energivirksomheder samt sundhedssektoren.


A-2 er en del af First Chair Group, der er en stærk familie af specialiserede bureauer med i alt +200 konsulenter. First Chair Group er et voksende og ambitiøst netværk, hvor hvert enkelt medlem gør de andre bedre gennem målrettet samarbejde og fælles kunder. Se mere på https://firstchairgroup.dk/ og www.a-2.dk


Arbejdssted: Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund eller Christiansgade 30, 8000 Aarhus C – efter hvad der passer dig bedst


Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Partner Lars Westerholt Jørgensen på tlf. 53535791 eller via mail lwj@a-2.dk eller Partner Sune Borregaard tlf. 23702939 eller via mail sb@a-2.dk.


Vi indbyder løbende egnede kandidater til samtale, og ser frem til at modtage din ansøgning med CV på HR@a-2.dk.

bottom of page