Strategi & Proces

Vi udvikler skræddersyede strategier og optimerede processer for at styrke forretningsmodeller, forbedre supply chains og drive kommercielle transformationer.

A-2 er en drivende kraft gennem hele strategiprocessen, hvor vi fungerer som analytikere, facilitatorer, rådgivere og samarbejdspartnere. Med en struktureret tilgang udfordrer vi eksisterende strategier og skaber klare, sammenhængende planer, som er lette at kommunikere. Vi sikrer dybdegående involvering og forståelse blandt alle nøgleinteressenter, hvilket etablerer et stærkt fundament og kritisk ejerskab fra starten.
Vores tilgang er både agil og evidensbaseret, hvilket sikrer, at vores værktøjer og metoder tilpasses nøje til din unikke situation og behov.

Vores erfarne konsulenter designer skræddersyede forretningsmodeller og bæredygtige styringsstrukturer. Vi leder transformationsprocesser og forandringer gennem sparring samt etablering og drift af strategisk projektledelseskontor (PMO).

Med A-2 som en del af projektet oplevede vi en partner, der viste højt engagement, motivation og arbejdsindsats for at kunne levere projektet inden for den aftalte tidsramme. A-2 tilpassede sig og viste forståelse af vores organisationsstruktur.
Morten K. Schwartzmann, Nordic Productivity Manager, Elkjop

For nye initiativer, der optimerer eller transformerer eksisterende processer, tilbyder vi støtte, der spænder over hele værdikæden, fra salg over projektgennemførsel til optimering af indkøb.

Du vil opleve, at vi adresserer dine udfordringer, der kan opstå i implementeringsfasen, og sikrer, at nye tiltag ikke blot prioriteres, men også realiseres. 

Typiske ydelser

Vi leverer skræddersyede strategiprocesser, optimering af forretningsprocesser og effektiv projektledelse.

Strategi

Vi analyserer markeder og positioner, formulerer og kommunikerer klare strategier og sikrer effektiv implementering.

Forretningsmodel

Vi designer skalerbare forretningsmodeller, implementerer styringsstrukturer og understøtter vækst gennem internationalisering samt løft af salgstilgang og kompetencer.

Transformation

Gennem ledelsessparring og ledelse af projekter samt forandringsprocesser sikrer vi, at transformationer lykkes.

E2E Process optimering

Vi optimerer værdikæder gennem holistisk design, performancestyring, kompetenceudvikling og løft af ledelsen.

Supply Chain Optimering

Vi udvikler og forbedrer Supply Chain-strategier og optimerer klassiske Supply Chain-områder som logistik, lager og S&OP.

Commercial Excellence

Vi analyserer salgsdynamikker, udvikler kommercielle strategier og støtter vækst gennem markedsindsigter.

Ledelse

Vi forbedrer organisationsdesign og ledelseskultur for at styrke teamsamarbejde og eksekveringsevne.

Programledelse

Vi implementerer robust PMO, styrer projektporteføljer og sikrer præcis rapportering for optimal projektstyring.

Asset Management

Vi designer og optimerer Asset Management-organisationer og implementerer processer og værktøjer, der virker, også i forbindelse med ISO 55001-certificering.

Cases

Se vores cases og find ud af, hvordan vi kan gøre det samme for dig.

Succesfulde kundehistorier

Oplev, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at opnå succes gennem vores rådgivning og løsninger inden for strategi og proces.

 

Få indblik i vores cases

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os og få en snak om mulighederne

Ansvarlig:
Lars Westerholt Jørgensen
Mobil: +45 53535791
E-mail: lwj@a-2.dk