top of page

Fuld integration af workforce management

Elkjøp (Elgiganten)

Baggrund

Situation

Elkjøp valgte for nylig et nyt system til styring af deres medarbejderstab, som skulle administrere og optimere bemandingen af de ​​10.000 medarbejdere i 250 butikker i de fire nordiske lande. Ambitionen for implementeringen var at eksekvere det bedste projekt nogensinde i organisationen.


Udfordring

Elkjøp ønskede i forbindelse med implementeringen af deres workforce management system støtte til projekt– og forandringsledelse. Derfor kontaktede Elkjøp A-2.


Formål

Formålet med projektet var at agere betroet rådgiver for Elkjøp

under implementeringen og sikre et leveret produkt inden for den

aftalte tidsramme.

Tilgang & Resultater

Under implementeringen fungerede A-2 som en betroet rådgiver for Elkjøpog var en væsentlig del af styregruppen og projektledelsen gennem hele projektet. Derudover rådgav og uddannede A-2 Elkjøpi forretnings- og adfærdsdesign for at sikre, at det nye system levede op til den forventede ændring i organisationen. Endelig stod A-2 i spidsen for IT-integrationerne med både interne og eksterne parter for at sikre kvalitet i løsningen og en rettidig levering, der var tilpasset andre vigtige led i projektet.


Et nyt og tilfredsstillende workforce management system

A-2sikrede at projektet blev leveret inden for den aftalte tidsramme, kvalitet og budget til slutbrugernes og seniorinteressenternes højeste niveau af tilfredshed. Elkjøps løsning til styring af deres medarbejderstab blev taget i brug af de 250 butikker og værdsat af 10.000 medarbejdere med et minimum af modstand og høj tilfredshed.


Morten K. Schwartzmann, Nordisk produktivitetschef, udtaler: “Et år efter implementeringen er den målrettede fordel ved at spare 9 minutter på ledernes daglige planlægning nået i 3 ud af 4 lande, hvilket betyder, at vi har opnået det forventede ROI, der blev fastsat af projektledelsen.”

Velliv logo.PNG

Med A-2 som en del af projektet oplevede vi en partner, der viste højt engagement, motivation og arbejdsindsats for at kunne levere projektet inden for den aftalte tidsramme. A-2tilpassede sig og viste forståelse af vores organisationsstruktur.

Morten K. Schwartzmann, Nordic Productivity Manager

Jesper Calmar

Jesper Calmar

+45 61202388

bottom of page