Studentermedhjælper - Udbud

 

Vil du være med til at skabe den effektive forandring?

Cand.merc.jur eller HA(jur.) med interesse indenfor udbudsret søges.

Har du stærke kommercielle og juridiske kompetencer, og har du lyst til at arbejde inden for udbudsretten? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere/juniorkonsulenter i vores udbudsafdeling til vores kontorer på Østerbro i København eller i Fredericia.

Som studentermedhjælper i A-2s udbudsafdeling bliver du en del af et stærkt team, og du får mulighed for at prøve kræfter med at arbejde i spændingsfeltet mellem jura og økonomi. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer og være med til at bidrage til at sikre en koordineret og velstruktureret opgaveløsning, der skaber værdi for vores forretning. Du vil blive præsenteret for både selvstændige arbejdsopgaver og opgaver, der skal løses i teamet.

I A-2 er der højt til loftet. Her er et uformelt godt kollegialt miljø. Du får stor medindflydelse på din egen udvikling, og du vil opleve stor alsidighed i dine arbejdsopgaver.

Vores sidst ankomne juniorkonsulent har været en del af følgende:

  • Deltagelse i udbudsprocessen.

  • Gennemførelse af udbudsopgaver efter udbudsloven.

  • Kvalitetssikring af udbuds- og kontraktmateriale.

  • Yde generelle juridiske vurderinger af aftaler og kontrakter.

  • Udarbejdelse af dokumenter i forbindelse med udbudsprocessen.

  • Kommerciel og juridisk erfaring inden for indkøb og udbud.

  • På sigt at blive en del af arbejdsgruppen ude hos vores kunder.

Din profil:

Du læser en relevant videregående uddannelse, der kan være cand.jur., cand.merc.jur. eller anden tilsvarende samfundsvidenskabelig uddannelse.

Som person trives du med både at arbejde selvstændigt og som en del af et team. Du har fokus på kvalitet og har en struktureret tilgang til dit arbejde.

Du er udadvendt, har gode faciliterings- og kommunikationsevner og er velformuleret i både skrift og tale.

Det ligger naturligt for dig at have et godt overblik, og du trives med at håndtere mange opgaver samtidigt.

Hvem er vi?

A-2 er en nordisk konsulentvirksomhed etableret i 2001, med 80+ ansatte fordelt på vores kontorer i Oslo (åbnet 2003), Fredericia (åbnet 2009) og København. Hos A-2 har vi fokus på managementkonsulentydelser til offentlige og private kunder indenfor blandt andet it, indkøb og udbud, effektivisering og organisationsudvikling.

Desuden er A-2 udvalgt SKI leverandør på aftalerne 17.11 Managementsupport og 02.15 IT-rådgivning samt på rammeaftaler hos en række af vores store kunder.

Vi tager ansvar, skaber resultater og fornyelse for vores kunder - i et tæt samarbejde hvor fælles viden og kompetencer kombineres. Fundamentet for alt dette ligger i vores værdier, som er Stræbsomhed, Engagement, Ansvarlighed og Synergi.

Ansøgning og kontakt:

Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendes til partner Lars Rasmussen på e-mail hr@a-2.dk. I tilfælde af spørgsmål er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Munk på tlf. 6128 0689 eller e-mail jmu@a-2.dk.

Ansættelsesstart snarest muligt.

A-2 A/S      CVR: 25 73 49 63

Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund, tlf. 39 40 41 00
Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, tlf. 39 40 41 00

  • LinkedIn Social Icon
  • email-filled-closed-envelope