Management Konsulent

First Chair Group, som A-2 Management Consulting blev en del af i 2018, er i vækst, og virksomhedens +200 konsulenter har brug for yderligere kollegaer til at varetage spændende konsulentopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder. Her er udvikling og ledelse af store transformationsprojekter, effektiviseringssprojekter samt digitaliserings- og optimeringsprojekter på dagsordenen hos kunderne.


Vi søger derfor management konsulenter på alle niveauer som bliver en del af A-2’s Supply Chain/ Operations Practice og som evner at skabe udvikling hos kunderne og kan varetage projekter inden for:

  • Supply chain strategy and transformation

  • Procurement strategy & excellence

  • Performance tracking and spend management

  • Supplier partnership development

  • Business process optimisation

  • Change management


Du er vant til at foretage analyser, håndtere store mængder data, forstå og kortlægge

processer samt cost driver. Du kan opbygge simuleringsmodeller med henblik på brug af nye

styringskoncepter og implementere lean principper. Derudover er du vant til at håndtere

forandringsprocesser i projekter, herunder stakeholder mangement og til at facilitere workshops.


Vi forventer, at du harsolid erfaring som management konsulent inden for operations, sourcing, procurement, logistics eller lign. der gør dig i stand til at skabe reel værdi for kunderne fra dag et. Dine kommercielle kompetencer gør, at du har øje for nye kunder eller projekter. Du skal derudover have en relevant kandidatgrad fra DTU, CBS, KU, AU eller lign.


Som person er du energisk og nysgerrig efter viden inden for operationsfeltet med et brændende ønske om altid at være et skridt foran kunden. Du er arbejdsom og evner aktivt at omforme udfordringer til værdiskabelse for kunden.


A-2 Management Consulting tilbyder en stilling i et konsulenthus, hvor ansvaret er stort, og hvor der er kort fra idé til handling. Du har mulighed for at præge din egen hverdag og de projekter du involveres i, og indgår samtidig i et tæt samarbejde med kompetente og ambitiøse kollegaer. Derudover tilbydes du et tydeligt udviklingsforløb med gode muligheder for at udvikle din rolle i virksomheden.

Arbejdssted: Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.


Rekrutteringsprocessen varetages af Unique Human Capital, og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Jeanne Dederding på M: +45 28 74 58 71. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Ansøg stillingen her:

 https://uhc.dk/ledige-stillinger/management-konsulenter-soeges-til-konsulenthus-i-vaekst/