top of page

Juniorkonsulent til Udbud og Contract Management

Jobsamtale

A-2 søger en juniorkonsulent. Hos A-2 vil du være en del af et dygtigt udbudshold, med mange års erfaring. Som Juniorkonsulent hos A-2, vil du få muligheden for at udvikle dig fagligt indenfor udbud. Du vil være med til at udarbejde udbudsmateriale, og være en del af forhandlingsmøder.

Udover dette har A-2 også brug for, at du i forskelligt omfang hjælper med diverse praktiske opgaver på kontoret i Charlottenlund.


Hvad leder vi efter?


Vi leder efter en dygtig juniorkonsulent, som er enten går på sidste år Bachelor, eller er begyndt på kandidaten. Vi forventer, at du studerer enten BA(Jur.), HA(Jur.), cand.merc. (Jur.), cand.jur., cand.scient.pol. eller lignende.


Vi forventer at du er:


  • Engageret og dygtig studerende som vil arbejde med udbud

  • Du har et positivt mindset og kan arbejde selvstændigt.


Da arbejdssprogene hos vores kunder er både dansk og engelsk, skal du mestre begge sprog i skrift og tale.


Hvad tilbyder vi?


  • Vi tilbyder fleksibilitet således, at du stadig vil have mulighed for at passe dit studie

  • En ugentlig arbejdstid på ca. 16 timer om ugen.

  • Faglige udfordringer og selvstændige arbejdsopgaver

  • Dygtige kollegaer med mange års erfaring indenfor udbud og Contract Management

  • Sparring og vejledning af dygtige kolleger.


Hvorfor A-2:


I A-2 er der er kort fra ide til handling. Vi tror nemlig på en høj grad af frihed til den enkelte – med fokus på løsningen af kundens udfordringer.


A-2 er en uafhængig og uvildig rådgiver præget af faglighed, troværdighed, integritet og sund fornuft. Vi er ikke bange for at gå nye veje, og kunderne stoler på, at vi løser opgaver på et højt fagligt niveau med sans for detaljen. Vi påtager os derfor kun opgaver, vi er kvalificerede til at løse.


Hos A-2 bliver du en del af noget større, da vi er en del af First Chair Group (FCG), som består af +200 medarbejdere med kompetencer inden for Strategisk rådgivning, Marketing & Reklame, UX & Digital udvikling, PR & kommunikation, Rekruttering af ledere og specialister og Event design. A-2 har desuden et søsterselskab i Norge.


Vi har forskellige sociale arrangementer og tager årligt på en fælles inspirationstur til aktuelt sted i Udlandet.


Kontakt og ansøgning


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Peter Stentebjerg-Andersen, mobil 6128 0193, mail pst@a-2.dk eller via mail til hr@a-2.dk


Du skal sende din ansøgning til hr@a-2.dk.


Da vi behandler ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning så hurtigt som muligt.

bottom of page