RPA – Robotics Process Automation

RPA automatiserer rutinemæssige og regelbaserede opgaver inden for vidensarbejde. En virtuel robot der udfører manuelle opgaver meget effektivt, og som arbejder igennem de eksisterende brugergrænseflader, som enhver anden fysisk medarbejder. Den bearbejder data i systemer og flytter dem til andre; derved sikres en billig og effektiv integration.

Vi sammensætter det stærkeste konsulentteam. Derfor samarbejder vi med Nordens største konsulenthus inden for Robotics-løsninger: Digital Workforce. De anvender den anerkendte RPA teknologi Blueprism, som du finder link til her: https://digitalworkforce.dk/ 

Samlet er vi 110 RPA konsulenter, som hjælper kunderne med at implementere Robotics løsninger. 

Projektforløbet sikrer, at Robotics-løsningen designes og konfigureres til jeres arbejdsgange, hvor vi har taget hensyn til involverede medarbejdere, systemer og sikkerhedsstandarder. I en efterfølgende evalueringsproces følger vi op på gevinster estimeret i business casen.

Hvis I ønsker at indgå i en uforpligtende dialog med os om, hvordan en RPA-løsning kan skabe værdi for jeres organisation, så kontakt endelig en af vores konsulenter her på siden. 

A-2 A/S      CVR: 25 73 49 63

Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund, tlf. 39 40 41 00
Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, tlf. 39 40 41 00

  • LinkedIn Social Icon
  • email-filled-closed-envelope