A-2

Medarbejdernyt

Helge Præstgaard Carlsen

Helge Præstgaard Carlsen tiltrådte 1. februar 2019 som chefkonsulent hos A-2.


Helge har i en årrække arbejdet med udbud af komplekse it-anskaffelser og implementering i det offentlige som projekt- og programleder.

 

Som intern konsulent har Helge desuden arbejdet med IT-governance og forhandling. Helge er cand. mag. fra Aarhus Universitet og har en master i IT fra Aalborg universitet.

Oxana Chel Løvenskjold 

Oxana Chel Løvenskjold er tiltrådt den 1. februar 2019 som seniorkonsulent hos A-2.

Oxana kommer fra en stilling som senior forretningskonsulent hos Formpipe Her beskæftigede hun sig løbende med opsætning af Landbrugsstyrelsens tilskudsadministrationssystem til udbetaling af EU Landbrugsstøtte (TAP). 

 

Oxana er uddannet som cand. it i softwareudvikling fra IT-Universitetet og har erfaring med kravspecificering, projektledelse og implementering af it-løsninger. 

Rune Mikkel Jensen

Rune Mikkel Jensen er den 1. maj 2019 startet som associeret partner hos A-2.

Rune er civilingeniør og har en baggrund både fra Deloitte, IBM og Mærsk. Senest har han været selvstændig. Rune har 19 års erfaring og har både arbejdet med IT-implementeringer, digital transformation og ledelsesrådgivning. Både mindre projekter og de mest komplekse digitale transformationsprojekter indenfor den private og offentlige sektor.

A-2 A/S      CVR: 25 73 49 63

Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund, tlf. 39 40 41 00
Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, tlf. 39 40 41 00

  • LinkedIn Social Icon
  • email-filled-closed-envelope