Kurser

Kurset henvender sig til jer, der virkelig ønsker at styrke jeres forhandlingskompetence på et højt og kvalificeret niveau. Uddannelsen bliver afsluttet med en både skriftlig og mundtlig eksamen samt i performance. Her fokuserer vi på partnerskaber, praktiske forhandlinger, POWER forhandling, internationale og kulturbetingede forhandlinger samt egne cases.
Læs mere

På kurset bliver du klædt på til at forstå, imødegå og anvende POWER forhandling i prisforhandlinger eller andre standpunktslignende forhandlinger. Kurset er også baseret på nødvendigheden af at kunne håndtere POWER forhandling inden for en partnerskabsrelation.
Læs mere

Her trænes deltagernes færdigheder som Interkulturel forhandler – dvs. også i forhandlingssituationer, hvor der er anderledes kulturelle værdier og "spilleregler" repræsenteret. Et omdrejningspunkt på dette kursus, som på alle vore kurser, er naturligvis relationsopbygning.
Læs mere

Vær med til at styrke din virksomhed gennem selv at kunne påvirke den politiske dagsorden. Public Affairs beskriver en systematiseret indsats til varetagelse af virksomhedens/organisationens relationer til politiske beslutningstagere.
Læs mere

Lær at formulere det skarpe budskab og formidle med overskud - også i pressede situationer. Bliv øvet i at gøre det indviklede forståeligt, enkelt og klart. Din personlighed, din fremtoning og dit ordvalg skal bære dit budskab igennem til seerne. Det kræver træning og tryghed. Du lærer at håndtere svære og finurlige spørgsmål og at bevare overblikket over interviewet.
Læs mere

A-2 A/S      CVR: 25 73 49 63

Lyngbyvej 28, 2100 København Ø, tlf. 39 40 41 00
Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, tlf. 39 40 41 00

  • LinkedIn Social Icon
  • email-filled-closed-envelope