IT / digitalisering

A-2 og Digital Workforce introducerer digitale arbejdere i Danmark

København - A-2 annoncerede i dag et samarbejde med Digital Workforce A/S om at introducere og yde/fremme digitale medarbejdere, dvs. RPA (robotprocesautomatisering) til den offentlige sektor i Danmark. Digitale medarbejdere automatiserer rutinemæssige og regelbaserede opgaver inden for vidensarbejde og anvendes i vid udstrækning til at forbedre effektiviteten og øge produktiviteten.

Dette samarbejde bringer A-2's fremtrædende position i den offentlige sektor sammen med Digital Workforces førende RPA-løsninger.

Cuno B. Christensen, Partner hos A-2, udtaler:

"Dette samarbejde er en spændende mulighed for begge virksomheder og i synergi med A-2's mission om at være de førende konsulenter indenfor digitaliseringsløsninger til den offentlige sektor i Danmark.

Vi har et stærkt fodfæste i den offentlige sektor i Danmark, og vores kunder søger konstant nye løsninger til digitalisering og automatisering. RPA er en løsning, der kan levere reel værdi for kommuner og andre offentlige organisationer."

Tony Minana, Landeansvarlig hos Digital Workforce udtaler:

"Vi er glade for at samarbejde med A-2 omkring den offentlige sektor. Vi har set, hvordan forskellige processer har fået højere kvalitet og blevet op til 10 gange mere effektive på få uger, ved at bruge digitale medarbejdere. Nøglepersonale kan allokere tid til mere meningsfulde opgaver i stedet for manuel registrering af de samme data flere gange, i forskellige systemer.

 De offentlige organisationer i Norden står overfor en stor transformation, hvor tjenester skal strømlines, og borgernes oplevelse forbedres. RPA er særligt velegnet til den offentlige sektor, som har mange enheder samt store og fragmenterede IT-miljøer, der typisk indeholder hundredvis af forskellige it-systemer, som ikke kommunikerer med hinanden. Med RPA kan dyre og komplekse it-integrationer udskydes eller endda helt undgås.

Om Digital Workforce

Digital Workforce er med over 110 medarbejdere udelukkende specialiseret i RPA tjenester, et af de førende kompetencecentre for RPA og Robotics det i Central- og Nordeuropa. Virksomheden leverer blandt andet digitale medarbejdere som en færdig cloudbaseret løsning. Hovedkvarteret ligger i Helsinki og har kontorer i København, Oslo, Stockholm og Lodz. www.digitalworkforce.dk

Tony Minana, Country Manager, Digital Workforce A / S, Tlf: 9383 3880, Email: tony.minana@digitalworkforce.dk  (Oprettet: 28-11-2017)

A-2 på Digitaliseringsmessen 2017
A-2 er endnu engang repræsenteret på Digitaliseringsmessen, så kig forbi stand D6, hvor vi traditionen tro byder på en lækker is.

Vores kolleger i A-2 Oslo, giver i den norske udgave af Computerworld forklaring på hvorfor hverken outsourcing - eller insourcing opnår den ønskede værdi for virksomheden.

Læs mere her: http://www.cw.no/artikkel/kronikk/outsourcer-med-darlig-grunn

(Oprettet: 28-09-2017)

In- og outsourcing på ringe grundlag
Vores kolleger i A-2 Oslo, giver i den norske udgave af Computerworld forklaring på hvorfor hverken outsourcing - eller insourcing opnår den ønskede værdi for virksomheden.
(Oprettet: 01-11-2016)

A-2 på Digitaliseringsmessen 2016
Du kan træffe os på Digitaliseringsmessen, stand nr. B10, hvor vi vil tage varmt imod dig med en kold is.

A-2 rådgiver mere end 50 danske kommuner og flere store private virksomheder om it-relaterede emner, herunder:

 • Smart City

 • Velfærdsteknologi

 • Monopolbruddet

 • IT-projektledelse

 • Contract Management

 • Udbud og anskaffelser

 • Kom og hør mere på vores stand

(Oprettet: 21-09-2016)

A-2 på Digitaliseringsmessen '15
A-2 er som sædvanlig på digitaliseringsmessen og der er gang i biksen. Så kig forbi stand E12 og få en is og en snak om opmærksomhedspunkterne i forbindelse med implementering af monopolbrudssystemerne.
(Oprettet: 01-10-2015)

A-2 på Offentlig Digitalisering 2015
Kom og få en is og en snak om hvordan A-2 hjælper på de mange muligheder og konsekvenser ved den igangværende globale digitalisering. Mød os på stand 34.
Læs mere (Oprettet: 24-03-2015)

A-2 på Digitaliseringsmessen 2014 (1)

Chefkonsulent Morten Jung A-2 styrer paneldebat om digitalisering, monopolsystemer og produktivitet

På Digitaliseringsmessen '14, Hovedscenen kl. 13.00-13.45 drøftes digitaliseringen med bl.a. følgende perspektiver: Er ledelsen klar? Er politikerne klar over hvad ledelsen laver? Er borgerne parate, og er du klar til start?

For at belyse dette har A-2 gennemført en undersøgelse heraf samt etableret et panel til at debattere dette Panelet består af

(Oprettet: 25-09-2014)

A-2 på Digitaliseringsmessen 2015
Gang i biksen - kom og få en is og en snak om opmærksomhedspunkterne i forbindelse med implementering af monopolbrudssystemerne. Vi er på stand E12.

(Oprettet: 19-08-2014)

A-2 på Digitaliseringsmessen 2013

A-2 deltager igen i år på Digitaliseringsmessen i Odense Congress Center 19. september 2013, så kig forbi stand E7, hvor vi byder på en forfriskning i form af god dansk is og godt humør, samt mulighed for faglig erfaringsudveksling.

Digitaliseringsmessen afholdes i samarbejde med KL, Borgerservice Danmark og KIT@.

Den årligt tilbagevendende messe understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation ved at sætte fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.

Messen er platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne.

(Oprettet: 09-09-2013)

A-2 på Digitaliseringsmessen 2012

Igen i år afholder KL, Borgerservice Danmark og KIT@ Digitaliseringsmesse.

Den årligt tilbagevendende messe understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation ved at sætte fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.

Messen er platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne.

(Oprettet: 25-06-2012)

Invitation til seminar om K03

Svaret på spørgsmålet i overskriften er, at du formentlig bliver nødt til at forholde dig til K03 og agile projekter, efter at staten har blåstemplet disse.

Den dårlige nyhed er, at K03 er på 209 tætskrevne sider (70 sider hovedkontrakt og 139 sider bilag).

Vi ved, at du i forvejen har rigeligt at se til i dit daglige arbejde. Konsulenthuset A-2 og advokatfirmaet Henrik Berg vil derfor gerne indbyde dig til et seminar om K03 af blot 2 timers varighed, hvor du ikke skal bruge din weekend på at sætte dig ind i disse 209 sider, men hvor vi giver dig det fornødne oveblik over K03 og kontraktens anvendelsesmuligheder.

Seminaret kommer ind på følgende emner:

 • K03's opbygning og vigtigste principper.

 • K03's anvendelsesområde. Hvor er det meningsfuldt at anvende K03, hvornår skal K03 tilpasses, og hvornår bør der i stedet anvendes et andet kontraktgrundlag,
  f.eks. K01 eller K02. Bør der laves en kortere K03, en "K03 light"?

 • Kundens deltagelse. Som følge af det tætte samarbejde mellem parterne stiller den agile udvikling betydelig større krav til kundens deltagelse end de mere traditionelle kontrakttyper. Vi ser nærmere på hvilke og hvor mange kompetencer kunden skal stille med og hvor hurtigt kunden skal være i stand til at træffe vidererækkende beslutninger under projektet.

Advokat Henrik Berg, som er specialist i it-kontraker og EU-udbud, fortæller under seminaret om de mere juridiske dele. Henrik Berg kender du muligvis fra hans fortid som
partner hos Kammeradvokaten. Fra A-2 kommer Lars Rasmussen, der dækker
it-udviklings aspekterne.

Seminariet afholdes dels i Roskilde onsdag den 9. januar 2013, kl. 8.00 til 10.00, dels i Fredericia onsdag den 16. januar 2013, kl. 9.00 til 11.00, begge dage med morgenmad.

Deltagelse er gratis og hvis du ikke selv kan komme, er du velkommen til at sende en af dine medarbejdere. Tilmelding til hbe@a-2.dk senest tirsdag den 20. december 2012, men hurtig tilmelding anbefales, da der er et begrænset antal pladser.

(Oprettet: 19-12-2012)

A-2 indlæg på Dansk IT konference

A-2's Chefkonsulent Jens Christian Neuschäfer har på konferencen IT i den offentlige sektor 2012 d. 22. november 2012 haft et indlæg omkring "Valg af udbudsform - hvornår vælger man en direkte tildeling og hvornår et offentligt udbud ?"

Indlægget gennemgår de overvejelser og erfaringer som A-2 og Lolland Kommune sammen har gjort og fået gennem en række forskellige anskaffelser der er gennemført indenfor de seneste år i kommunen.

(Oprettet: 03-12-2012)

Partnerskab i tilknytning til udbud af IT-driftsaftaler

A-2 har gennem det seneste halve år assisteret Gribskov Kommune med IT-driftsudbud, og har i den forbindelse været med til at udvikle en ny partnerskabsaftale. Partnerskabsaftalen skaber incitament for både kunden og leverandøren, til at optimere kommunens IT-struktur og systemer.

Partnerskabsaftalen giver leverandøren mulighed for at foreslå optimeringsprojekter inden for kommunens IT-struktur og systemer. For hvert besluttet projekt udarbejdes herefter en Business Case, og hvis det besluttes at gennemføre projektet, deler kunden og leverandøren den realiserede besparelse.

Aftalen skaber en rigtig god fleksibilitet i Gribskov Kommune, der giver dem gode muligheder for at agere i forhold til fremtidige IT udfordringer.

Hvis du vil vide mere om hvordan partnerskabsaftaler kan forbedre din organisation kan du kontakte Lars Rasmussen, lars.rasmussen@a-2.dk eller tlf. 28 88 01 01.

Læs mere om aftalen på version2 eller Computerworld 

(Oprettet: 03-12-2012)

PostNord

En traditionsrig mastodont kørt i grøften, mens den digitale udvikling ræser forbi.

Men hvorfor er PostNord endt der, og hvordan kunne virksomheden have forebygget eller forberedt sig på ulykken?

Altinget: digital velfærd har bedt partner i konsulentvirksomheden A-2 Peter Müller forholde sig til netop disse spørgsmål 

Læs artiklen her:

https://www.altinget.dk/artikel/da-den-digitale-virkelighed-sendte-postnord-i-groeften

(Oprettet: 20-03-2017)

A-2 atter i top

Konsulentbranchen er i rivende udvikling i disse år og behovet for klassisk rådgivning og analyser til udvikling, implementering og integration af it-løsninger vokser i takt med den teknologiske udvikling.

A-2 følger med udviklingen og derfor er vi placeret i toppen af Computerworlds Top-100 undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her

Skulle I have behov for assistance og rådgivning, er I meget velkomne til at kontakte os.

(Oprettet: 14-09-2017)

A-2 A/S      CVR: 25 73 49 63

Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund, tlf. 39 40 41 00
Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, tlf. 39 40 41 00

 • LinkedIn Social Icon
 • email-filled-closed-envelope