top of page

BRANCHER

I A-2 fokuserer vi på brancher, hvor vores medarbejdere har en særlig indsigt og har gennemført en række opgaver med øje for branchens særkender og udfordringer. For bedst muligt at understøtte udviklingen ledes hvert område af en markedschef eller partner. Ofte har markedschefen eller partneren haft en ledende rolle, typisk på chefniveau, indenfor branchen. Det gør, at vi forstår branchen til fulde.

På de underliggende sider kan du læse meget mere om vores brancheindsigt og ikke mindst om de opgaver, vi har løst. På den måde kan du vurdere, om vi er en relevant samarbejdspartner for dig.

Vi anvender også vores kompetencer i en række andre brancher. Det kan du læse mere om under Kompetencer.

PRIVATE

Uanset udfordringens karakter løser vi opgaven med afsæt i vores faglige indsigt og mange års erfaring - i et tæt samarbejde med kunden.

FORSYNING & ENERGI 

Vi har konsulenter og IT-specialister med mange års erfaring i forsyningssektoren. Vi har udført projekter inden for: vand, spildevand, forbrænding, el-handel, naturgas og renovation.

TRANSPORT & LOGISTIK

Med mere end 10 års virke inden for transportsektoren har vi en stor portion brancheerfaring kombineret med speciale inden for effektivisering, forandring og udvikling. 

OFFENTLIGE

Vi løser opgaven i tæt samarbejde med interessenterne og med respekt for den ramme de er i.

Peter_Müller.jpg

Peter Müller
+45 61 28 06 85

pmu@a-2.dk

Partner

Kontaktperson

bottom of page